Komedyjantský Silvestr 2011

Silvestr 2011 Komedyjanti oslavili společně: Nejprve jsme se zapojili do tradiční akce Klubu českých turistů “Výstup na Vysokou”. Večer jsme se pak sešli ke společnému vstupu do nového roku, který jsme opět pojali v komedyjantském stylu.

Většina z nás tráví Silvestr již řadu let společně, a obvykle mimo Tachov. Kromě tradičních večerních přípitků a pyrotechnických radovánek se snažíme i o pohyb na čertsvém vzduchu. Letos se nám ale  bohužel nepovedlo zařídit mimotachovský azyl, a tak se přímo nabízela účast na nějaké tachovské akci. Vybrali jsme Výstup na Vysokou, abychom podpořili tradiční akci. Ale obyčejná značená cesta není nic pro Komedyjanty ! – proto jsme zvolili složitý a nebezpečný výstup  severovýchodní stěnou.  Na fotografiích se můžete přesvědčit, že se jednalo o akci opravdu náročnou a vyčerpávající.

Večer jsme se pak sešli pod heslem Z národů ač jsme různých. I tato akce byla náročná a vyčerpávající. Jen ta příprava kostýmů … posuďte sami. Ale zvládli jsme to, vkročili za střízliva do nového roku 2012 a veselili se až do ranních hodin.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naši mecenáši, podporovatelé a sponzoři: